czwartek, 6 grudnia 2012

Leśna tarta z custard i crumble

Jeżeli napiszę , że zrobiłam ją sama to będę w niezłych tarapatach. Kasiu dziękuję , że mogłam Ci pomóc :)
Pomysł na tartę powstał podczas wczorajszych zakupów. Zobaczyłam borówki i jeżyny i już wiedziałam , że połączenie tego będzie znakomite. Tarta rozpływa się w ustach. Najlepsza na ciepło!!! Polecam:)



Dziękujemy za odwiedziny.
Nasz blog został przeniesiony na nową stronę, po przepis zapraszam tutaj:

5 komentarzy:

  1. Mniam, coś, co musi rozpływać się w ustach.:)

    OdpowiedzUsuń
  2. jak dobrze, że mam w zamrażarce kilka garści malin i też będę mogła zrobic sobie coś pysznego

    OdpowiedzUsuń
  3. Jejku ale bym coś takiego zjadła i te owoce zwłaszcza gdy za oknem mróz i śnieg. A tu takie pyszności. Zanoszę się z zamiarem nauki tarty.


    Pozdrawiam

    gotowaniezmilosci.pl

    OdpowiedzUsuń
  4. Oj co za cudowna tarta! :)
    Chetnie sie poczestuje, moge? :D

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wszystkie komentarze:)