poniedziałek, 29 kwietnia 2013

Krucha tarta ze szpinakiem

Pewnie się powtarzam , ale ostatnio praktycznie 90 % moich obiadów to tzw obiady na szybko ) Tym razem też tak było. Przygotowanie szpinaku 7 minut- upieczenie tarty 20 minut. Łącznie z pokrojeniem nie więcej niż pół godzinki. Danie idealne dla zapracowanych, zabieganych, lub kuchennych leniwców. Polecam :)



Blog został przeniesiony na nową stronę, po przepis zapraszam tutaj:

6 komentarzy:

  1. Królestwo za szpinak, zawsze i wszędzie. ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jakoś nie mogę się przekonać do szpinaku, ale z innym nadzieniem z pewnością zrobię ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. A ja uwielbiam szpinak, a na tarcie jeszcze nie jadłam!

    OdpowiedzUsuń
  4. pycha!:) mój romans ze szpinakiem jest coraz bardziej namiętny:P a pomyśleć, że kiedyś go nie znosiłam:P

    OdpowiedzUsuń
  5. Fajny i zdrowy pomysł :))) bardzo mi się podobają Twoje połączenia :)))

    OdpowiedzUsuń
  6. Na szybko, ale za to jak smacznie :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wszystkie komentarze:)