wtorek, 25 września 2012

Kabaczek w panierce zbożowej

Zostało mi pół kabaczka z poprzedniego obiadu i tak zastanawiałam się co z nim zrobić. Oczywiście uwielbiam smażonego w bułce tartej i mogę zjeść każdą ilość. Wystarczyło dodać zboża do panierki i wyszło coś innego. Ahh jaka szkoda , że musiałam się podzielić :) Polecam.


Blog zostal przeniesiony na nową stronę, po przepis zapraszam tutaj:

5 komentarzy:

  1. Podoba mi się takie zdrowsze wydanie klasyki :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale cudo, ja wczoraj robiłam cukinię w panierce, ale Twoje - pycha ;) Zapraszam na konkurs, do wygrania najnowsza książka Pani Marty Obuch : http://book-and-cooking.blogspot.com/2012/09/zabojczy-placek-dla-niewiernego.html

    OdpowiedzUsuń
  3. musiał być pyszny, tak właśnie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Akurat mam 3 kabaczki od babci z działki, to już wiem co zrobić z ich częścią;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wszystkie komentarze:)