Jest to jedno z tych dań , które nie wymaga zbyt wielkiego wkładu pracy a nie ma możliwości żeby komuś nie smakowało. Sama nie jestem ogromna fanką mięs na słodko, ale w tym przepisie ta jedna łyżeczka miodu robi ogromną różnicę. Nie wnika w mięso a jedynie tworzy lekką powłoczkę na skórce kurczaka:) Zdarzyło mi się używać mrożonych marchewek w kostce, później wystarczy lekko zaciągnąć niezdrową mąką i mamy idealny dodatek. Tak więc przygotowanie mięsiwa to 10 minut , max 10 minut! Reszta to wstawienie do piekarnika , zapiec i gotowe. Polecam:)
Dziękujemy za odwiedziny.
Blog został przeniesiony na nową stronę, po przepis zapraszam tutaj:
teraz bardzo potrzebuję takich obiadów które 'robią się same'. Ten krczak będzie idealny
OdpowiedzUsuńSuper szybki obiadek :)
OdpowiedzUsuńuwielbiam takie szybkie samorobiące się obiadki :) robie podobne na stro a teraz musze koniecznie spróbować z miodem :)
OdpowiedzUsuńo tak.. tego mi trzeba! :-)
OdpowiedzUsuńBardzo ciekawy pomysł :-)
OdpowiedzUsuń