niedziela, 7 października 2012

Rolada drożdżowa z fetą i czosnkiem

Zainspirowana reklamą Pascala i Okrasy, chciałam upiec banicę. Wyszło jak wyszło:) powstała rolada drożdżowa z fetą. Wzięłam na imprezkę do Wójcików i baardzo smakowało. Akurat Marta ( całkiem nieświadomie) zrobiła Tzatziki , które pasowały do tego idealnie. Nie jest to danie w 5 minut ale warte każdej minuty czekania. Polecam.



WPIS ZOSTAŁ PRZENIESIONY, PO PRZEPIS ZAPRASZAM TUTAJ:


18 komentarzy:

  1. piękna ta rolada...i bardzo apetycznie wygląda:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo fajny pomysł. Podoba mi się!

    OdpowiedzUsuń
  3. Fajne połączenie. Porywam kawałek :)

    OdpowiedzUsuń
  4. taaak, wygląda świetnie!
    oj, ależ mnie kusisz.

    OdpowiedzUsuń
  5. Czasem właśnie nieoczekiwanie wychodzi coś innego ale równie smacznego :) Dla mnie wygląda rewelacyjnie aż ślinka leci.

    OdpowiedzUsuń
  6. wygląda fantastycznie i na pewno tak smakuje! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda świetnie ;) a i smaki takie jak lubię

    OdpowiedzUsuń
  8. wygląda genialnie!


    zapisuję do wykonania:)

    OdpowiedzUsuń
  9. świetny pomysł, wygląda super!

    OdpowiedzUsuń
  10. Fajnie Aga to wygląda...fajnie, fajnie :-)

    OdpowiedzUsuń
  11. Bardzo imprezowa rolada ; )
    Jak widać inspiracje na dobre Ci wyszły, bo wygląda smakowicie ; )

    OdpowiedzUsuń
  12. Musi być pyszne w takim duecie i wygląda fantastycznie :-)

    OdpowiedzUsuń
  13. Ale piękna :) Feta i czosnek, na pewno była pyszna :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Wygląda imponująco :) Parę dni temu jadłam fetę, i jakoś tak mam chęć na więcej... ;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wszystkie komentarze:)