piątek, 12 października 2012

Rolada mocno szpinakowa

Przepis ten robię kilka razy w roku. Trzeba chwilkę postać w kuchni, ale mogę zapewnić , że nawet początkujący kucharz poradzi sobie znakomicie. Rolada wygląda efektownie ( jeżeli nie przesadzimy z farszem:P) Pokrojona w równe "rolki" ,polana sosem , zachwyci każde oko. W smaku cóż tu do gadania. Jest wszystko co lubię. Naleśniki, szpinak, kurczak, ser i czosnek. Przepis warty wypróbowania. Polecam:) 
Zdjęcia robione dość dawno ale na dniach je powymieniam. Rolada jest w moim menu na przyszły tydzień:)



Blog został przeniesiony na nową stronę, po przepis zapraszam tutaj:








9 komentarzy:

  1. Fajny pomysł, bardzo mi się podobają liście szpinaku w naleśniku :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Mmm, takie cuda jeszcze nie widziałam, świetny pomysł!

    OdpowiedzUsuń
  3. fajna roladka, akurat mam liście szpinaku z działki, chyba spróbuję!

    OdpowiedzUsuń
  4. Pysznie wygląda, ja do farszu zamiast żółego sera dodaję serek Bałkański(np. z lidla), równie pyszne:)

    OdpowiedzUsuń
  5. wygląda bardzo apetycznie. :) myślę, że ten farsz spokojnie sprawdzi sie tez z makaronem, na przykład lasagne.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wszystkie komentarze:)