poniedziałek, 20 sierpnia 2012

Domowa pieczeń z pieczarkami

Któregoś pięknego dnia w szale zakupowym , w koszyku pojawiło się mięso mielone. I tak siedziałam wieczorem i myślałam co z nim zrobić, może mielone na obiad? A może spaghetti? Nie:) Będzie domowa pieczeń do kanapek. Idealna kompozycja delikatnego mięsa z indyka i pieczarek smażonych na maśle. Ułożona na świeżym pieczywie rozpływa się w ustach. Rewelacja:)


Blog został przeniesiony na nową stronę, po przepis zapraszam tutaj:




5 komentarzy:

  1. Lubię takie pieczenie, robię zawsze na święta, z każdym rokiem coraz bardziej eksperymentując z dodatkami smakowymi ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Dawno nie jadłam domowej pieczeni...mniam!

    OdpowiedzUsuń
  3. Taka domowa pieczeń najlepsza, pycha :-)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wszystkie komentarze:)