środa, 20 lutego 2013

Schab wolno pieczony w pomidorach i chrzanie

Mam na blogu kilka przepisów na domowe wędliny, ale ta zdecydowanie należy do moich ulubionych. Wolno pieczona bo aż 4 godzinki, później pozwoliłam jej stygnąć pod przykryciem. Przygotowanie jej wraz z marynatą to jakieś 2 dni :) Zrobiłam ją na party z okazji urodzin córy, zniknęła pierwsza ze stołu. Pomidory w których się piekła, zredukowały sok i powstał gęsty chutney. Gorąco polecam.



Dziękujemy za odwiedziny. 
Blog został przeniesiony na nową stronę, po przepis zapraszam tutaj:



4 komentarze:

  1. Zapraszam na pierwsze polskie profesjonalne forum kulinarne w Wielkiej Brytanii :) Stwórzmy miejsce gdzie będziemy się dzielili naszymi doświadczeniami kulinarnymi w UK :)

    Adres forum http://kulinarnie.forumup.co.uk/

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wszystkie komentarze:)