Mam na blogu kilka przepisów na domowe wędliny, ale ta zdecydowanie należy do moich ulubionych. Wolno pieczona bo aż 4 godzinki, później pozwoliłam jej stygnąć pod przykryciem. Przygotowanie jej wraz z marynatą to jakieś 2 dni :) Zrobiłam ją na party z okazji urodzin córy, zniknęła pierwsza ze stołu. Pomidory w których się piekła, zredukowały sok i powstał gęsty chutney. Gorąco polecam.
Dziękujemy za odwiedziny.
Blog został przeniesiony na nową stronę, po przepis zapraszam tutaj:
Wygląda bardzo apetycznie:)
OdpowiedzUsuńPysznie:)
OdpowiedzUsuńidealny na kanapeczki ;d
OdpowiedzUsuńZapraszam na pierwsze polskie profesjonalne forum kulinarne w Wielkiej Brytanii :) Stwórzmy miejsce gdzie będziemy się dzielili naszymi doświadczeniami kulinarnymi w UK :)
OdpowiedzUsuńAdres forum http://kulinarnie.forumup.co.uk/