wtorek, 12 marca 2013

Brownie mocno czekoladowe

Jedno z lepszych ciast jakie w życiu upiekłam. Połowę zjadłam jeszcze na ciepło gdy środek idealnie rozpływał się w ustach, resztę zostawiłam na deser dla reszty chętnych. Nikt nie przychodził przez 2 dni i ciasto lekko wyschło po bokach. Wstawiłam je do mikrofalówki na 30 sekund, podałam z lodami waniliowymi i bitą śmietaną :)  Smakowało rewelacyjnie. Polecam.




Dziękujemy za odwiedziny.
Blog został przeniesiony na nową stronę, po przepis zapraszam tutaj:

7 komentarzy:

  1. Mmm, z bitą śmietaną musiało być obłędne.

    OdpowiedzUsuń
  2. Wygląda bardzo smakowicie:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Musi byc naprawde pyszne =)

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam brownie... Wygląda obłędnie. Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wszystkie komentarze:)